Rețea WIFI Stradală

LIVRABIL: Consultanță, controller AP, AP, switch, montaj

Smart Village este un concept inovator care definește satul/comuna care interacționează cu locuitorii săi într-un mod inteligent. Un smart village este un ecosistem caracterizat prin adoptarea și implementarea unor soluții IT&C care eficientizează interacțiunea dintre stat și cetățeni, simplificarea serviciilor publice, reducerea consumului de energie, creșterea calității vieții și a confortului și siguranșei publice.

Soluția de WIFI stradal este o soluție la cheie oferită instituțiilor publice care doresc să ofere cetățenilor sau să extindă accesul la internet  printr-o conectivitate WIFI.

Printre avantajele conexiunii Wi-fi este acela că permite accesul cetățenilor la internet, chiar și în cele mai greu accesibile locuri. Închipuiți-vă cum ar fi, de exemplu, în centrul istoric, ca fiecare utilizator (cetățean sau turist) să poată accesa internetul de pe smartphone, datorită acestor puncte de acces WIFI.

Routerele care vin montate în spațiile publice creează un spațiu invizibil de conectivitate, cunoscut ca wifi hotspot.

Principalele plusuri ale acestei soluții sunt:

  • creșterea satisfacției locuitorilor din comunitate,
  • crearea unei rețele inteligente căreia i se pot adăuga ulterior o mulțime de senzori și echipamente care să crească calitatea vieții din localitate,
  • aducerea de plus-valoare comunității,
  • acces facil și rapid la informații.
retea wifi  stradala

Telefon suport 0752 593066

Află mai multe despre produsele și serviciile noastre

E

sisteme și aplicații

E

produse și echipamente IT

E

consultanță în soluții integrate

E

dezvoltare și training

Te invităm la o cafea. Răspundem cu drag la întrebări. Completează formularul de mai jos