Iluminat Inteligent iLight

LIVRABIL: echipamente pentru stâlpi inteligenți, server telegestiune, lămpi LED 24W, modul comunicație WIFI, montaj, training

Soluție de telegestiune care permite trecerea de la iluminatul clasic la cel inteligent: mai verde, mai sigur, mai econom + stâlpi inteligenți.

Soluția TNT iLight  permite gestionarea dispozitivelor de interes public (corpuri de iluminat LED, camere de supraveghere, puncte de acces interne) montate in localitate. Soluția propusă permite realizarea unei infrastructuri de comunicatii fără fir (MESH) de tip radio în bandă de 2,4 GHz, care permite controlul dispozitivelor- corpului de iluminat LED- prevăzute cu modul de control al intensității luminoase (dimare)

Cu iLight poți controla de la distanță toate luminile/lămpile/LED-urile din domeniul public printr-o rețea WIFI de tip MESH.

Poți reduce consumul de energie electrică programând intensitatea luminilor sau ore de aprindere/stingere în funcție de diverși parametri.

Tehnologia pe care am dezvoltat această soluție folosește senzori, aplicații și alte dispozitive conectate la IoT, pentru a gestiona și monitoriza diverse sisteme și dispozitive din spațiul public.

AVANTAJE:

  • Control remote/ cartiere/stări/zone
  • Reducerea consumului de energie
  • Optimizare costuri (bani publici)
  • Sporirea confortului populației și a siguranței
  • Hartă interactivă a echipamentelor din teren
  • Alerte în timp real
  • Suport dedicat 24/7
  • Servicii de mentenanță

Tehnologia inteligentă și soluțiile moderne de telegestiune și management a unui sistem de iluminat public servesc pentru beneficiul comunității și pentru un stil de viață modern și eficient din punct de vedere energetic.

iluminat inteligent

Telefon suport 0752 593066

Află mai multe despre produsele și serviciile noastre

→ sisteme și aplicații

→ produse și echipamente

→ consultanță în soluții

→ dezvoltare și training

Te invităm la o cafea. Haide să discutăm despre soluții și beneficii aduse de smart city!

Completează formularul de mai jos