Panouri solare Green Cells

LIVRABIL: panouri solare + montaj

Folosirea puterii soarelui pentru a furniza nevoile energetice ale unei clădiri nu este un concept nou, deoarece panourile solare au existat în anumite forme timp de decenii. Țiglele solare servesc ca înlocuitori pentru țiglele tradiționale servind scopului practic de conversie a razelor soarelui în energie utilă, curată.

Plăcile solare din portofoliul smart city sunt de tipul celulelor solare tip mono-cristaline siliciu, cu dimensiuni de 156x156mm, cu o putere maximă de 9W, toleranță output +0/5%. 10-20% din energia solară care lovește panourile este transformată în energie utilizabilă.

Țiglele solare sunt ideale pentru toate proiectele de construcție ecologice, deoarece energia pe care o produc este substanțial mai curată decât cea produsă prin alte metode de alimentare cu energie electrică.

Astfel de țigle solare se găsesc din ce în ce mai mult pe acoperișuri, datorită consumatorilor care își doresc energie durabilă și costuri reduse.  Țiglele solare pot înlocui țiglele tradiționale, asigurându-se doar structura originală a acoperișului, fără să fie nevoie de lucrări suplimentare.

Instalația solară și tehnologia reduce consumul de energie electrică, contribuie la tranziția energetică și la reducerea emisiilor de CO2 la nivel mondial.

Facturile la energie pot fi reduse cu până la 60% prin utilizarea optimizată a tehnologiei solare, demonstrând că includerea unor astfel de panouri solare în schemele de construcție este o mișcare inteligentă din punct de vedere economic.

solutie green cells placi solare

Telefon suport 0752 593066

Află mai multe despre produsele și serviciile noastre

→ sisteme și aplicații

→ produse și echipamente

→ consultanță în soluții

→ dezvoltare și training

Te invităm la o cafea. Haide să discutăm despre soluții și beneficii aduse de smart city!

Completează formularul de mai jos