Trash Master Pubele inteligente

LIVRABIL: sistem inteligent de colectare deșeuri, senzori integrați

Problemele actuale, creșterea poluării cu deșeuri solide combinate cu extinderea standardelor guvernamentale privind gestionarea deșeurilor (colectarea selectivă, reciclarea etc) ne conduc în prezent la un nou concept: gestionarea inteligentă a deșeurilor cu ajutorul tehnologiei. Pubelele inteligente din portofoliul de solutii smart city oferă o soluție modernă de colectare și gestionare eficientă a deșeurilor.

 

Containerele stradale propuse sunt echipate cu panouri solare, carduri de acces, senzori de containere, sistem de compactare automatizată a gunoiului, software de gestionare și monitorizare.

Software-ul integrat permite monitorizarea în timp real , măsurarea nivelului de umplere, gestionarea sarcinilor de colectare. Această funcționare centralizată, funcțiile integrate și raportarea în timp real reduc frecvența de colectare, oferă o imagine de ansamblu asupra salubrizării și date concrete care pot constitui baza reciclării inteligente.

Reciclarea și separarea deșeurilor sunt principalele tendințe ale societății noastre din zilele noastre. Cantitatea de deșeuri solide generate crește exponențial, în timp ce depozitele de deșeuri sunt supraaglomerate.

Devine și mai ușor să colectezi materialele reciclabile, să aduni date mari și să creezi rapoarte folosind software-ul cloud.

TrashMaster este un container stradal, compus dintr-o carcasă rezistentă la intemperii, din oțel galvanizat, ușor de instalat, echipat cu panouri solare, senzori de incendiu, senzor de supraplin, cântar, sistem de compactare deșeuri, cititor de carduri și sistem de senzori pentru deschidere.

 

TrashMaster poate fi personalizat în funcție de nevoi atât din punct de vedere al capacității de colectare 120L ,240L,360L, 1100L cât și al numărului de fracții dorit pentru colectare.

pubele inteligente

Telefon suport 0752 593066

Află mai multe despre produsele și serviciile noastre

E

sisteme și aplicații

E

produse și echipamente IT

E

consultanță în soluții integrate

E

dezvoltare și training

Te invităm la o cafea. Răspundem cu drag la întrebări. Completează formularul de mai jos